ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ.


Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.


ΤΑ ΠΡΟ’Ι’ΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ .

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ  ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΊΌΝ,ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

  • ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΊΌΝΤΑ 
  • ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΕΑΝ Η ΑΓΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ,ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΡΟΥΝ 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 2310865230 ‘Η ΣΤΟ e-mail spoon_clothes@hotmail.com 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ EMAIL ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ   spoon_clothes@hotmail.com  ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΊΌΝ ΑΛΛΑΓΗΣ.ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2310865230  (ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

 

2.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ  ΤΟ ΠΡΟΊΌΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.

 

3. ΑΠΟΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΔΩΡΕΑΝ -ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ 

 SPOON CLOTHES 

 ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ 8 

 ΤΚ 54640

 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΤΗΛ.2310865230  

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΊΌΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ,ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Stay in the loop